Ladbroke Square

Typology: 
Interiors
Status: 
Completed
2006

This large family house in Notting Hill has been completely refurbished and extended to create rooms that are elegant, comfortable and calm. Our work is inspired by the under-stated elegance of Scandinavian modernism. All details are carefully worked through to give lasting pleasure to the occupants. We have aimed for perfection in every detail from the size and location of a shadow gap to the polished stainless steel fixings for the leather staircase handrail. Natural materials predominate in all our work. Gentle colours and daylight bathe sculpted forms. A special feature of this house is the curvacious staircase. The design avoids the vagaries of fashion and aims to have timeless qualities. This same approach to design quality is incorporated into our low energy passivhaus projects.